Så digitaliserar du ditt förråd – ja, det går faktiskt!

IphoneX-inHand-Storage room

Hur levde vi egentligen utan smartphones? De kom in i våra liv för bara en stund sedan, men idag kan vi knappt föreställa oss en vardag utan denna fantastiska manick. Digitaliseringen har förenklat så många saker för oss som vi inte skulle kunna tänka oss att sköta utan teknik längre.

Till exempel våra förråd. Ja, du läste rätt! Man kan digitalisera sitt förråd. Inte hunnit med det än?

Oroa dig inte, vi går igenom hur det funkar!

Som förut, men smartare

Tanken är då inte att omvandla dina fysiska grejer till digitala modeller på en dator. Grejerna får vara kvar som de är! Istället är det själva organisationen av förrådet som ska digitaliseras. Se det ungefär som hur våra smartphones revolutionerade taxibranschen. De fysiska bilarna är ju kvar, men organisationen kring dem är helt annorlunda!

I ett digitaliserat förråd är alla prylar kategoriserade på individuell nivå och har egna taggar i form av QR-koder. Dessa taggar är kopplade till användbar information om och bilder på prylarna. Sedan kan du komma åt all den här informationen på din mobil och blixtsnabbt få en bättre översikt av ditt förråd än du någonsin haft tidigare. Allt utan att behöva knata dit och gräva runt bland kartonger och skidor!

Smart, eller hur?

Lägg upp det på Vinden 2.0

När du väl gått över till ett digitaliserat förråd kommer du aldrig vilja gå tillbaka och nu är steget dit enklare än någonsin. Allt du behöver göra är att ladda ner Vinden på din smartphone och sätta bollen i rullning!

Vinden hämtar, fotar och förvarar alla prylar du vill lägga undan. I appen får du då full koll på sakerna och kan när som helst beställa hem dem. Du kan beställa hem alla saker på en gång eller bara den där ena grejen du behöver just nu. Du kommer aldrig igen behöva fundera på vad det egentligen är du har i förrådet. All information finns bara några klick bort i mobilen!

De svåraste frågorna blir kanske vad du ska göra av allt utrymme du öppnar upp hemma
och all den tid du sparar på att förvara smartare!
Bli homesmart med oss!  12 tips till dig som vill bli ett förvaringsproffs Läs vår online-guide
________________________________________
Har du fullt i förrådet men vill inte göra dig av med några av sakerna? Oroa dig inte, vi har
lösningen här!

Har du gjort dig skyldig till något av de tre vanligaste misstagen i förrådet? Ta reda på det
här!

Prenumerera på vår blogg

;

Fler blogginlägg!