Överfullt i förrådet men svårt att skiljas från dina gamla saker? No worries!

teddybear-man

Har du för många grejer i ditt förråd? Oroa dig inte, du är långt ifrån ensam! De flesta av oss fyller våra förråd tills det inte får plats något mer och klämmer sen ändå in en till kartong eller golvlampa. Men till slut tar det faktiskt stopp!

Då blir det inte bara jobbigt när man behöver ställa in något mer och inte får plats med det. Det blir även svårt att röra sig i förrådet och hämta ut saker man behöver. Dessutom finns så klart risken att glömma bort vad man ens har längre in i sin förrådsdjungel. Ett överfullt förråd har många nackdelar helt enkelt.

Man kan ju så klart sälja, slänga eller skänka bort några av prylarna, men vad gör man om det ändå är överfullt med saker man vill ha kvar?

Boosta ditt förvaringsutrymme

Har du tänkt på hur bekväma vi har blivit med att dela saker nuförtiden? Vi delar allt från digitala filer och arbetsutrymmen till bilar i vissa fall. Ändå är det många som fortfarande inte har insett att vi lika enkelt kan dela förvaringsutrymmen. Att förvara på annan plats, exempelvis på ett förrådshotell, är smidigare idag än någonsin tidigare. Genom att skicka iväg de saker som du använder mest sällan slipper du röran hemma.
Sakerna är däremot fortfarande dina och du kan hämta ut dem när du än skulle vilja ha dem igen. Dessutom kan du känna dig trygg med det faktum att dina saker skyddas dygnet runt från fuktskador, brand och inbrott.

Bli homesmart med oss!  12 tips till dig som vill bli ett förvaringsproffs Läs vår online-guide

Smartare än någonsin

Tidigare krävde delade förvaringsutrymmen rätt stor ansträngning från dig som ville använda dem. Idag ser det dock helt annorlunda ut. Tiden är förbi då man själv behövde kånka på grejerna fram och tillbaka, betala för stora förråd som man ändå inte fyllde och på egen hand komma ihåg vad man lagrat.

Nu kan du enkelt och bekvämt sköta allt från mobilen! Bland annat kan du:
● Beställa upphämtning av de saker du vill skicka iväg
● Se vad du har på lagret med både bild och annan info
● Endast betala för det utrymme du faktiskt använder
● Beställa hem allt eller enskilda föremål när som helst

Låter det för bra för att vara sant? Läs mer på Vinden.com så ser du att detta och mycket mer är dagens verklighet för dig som vill förvara smartare - även när ditt eget förråd blir överfullt!
____________________________________
Det mesta kan idag digitaliseras, även ditt förråd! Läs mer här!

Har du gjort något av de tre vanligaste misstagen i ditt förråd? Ta reda på det här!

Om du känner dig redo att ta ditt förrådsgame till nästa nivå så är vår guide “12 tips till dig
som vill bli ett förvaringsproffs” definitivt något för dig. Läs mer och ladda ner den här!

Prenumerera på vår blogg

;

Fler blogginlägg!